DANA KELUARGA DARI RM500 000 HINGGA RM4 JUTA

SENTIASA ADA TAWARAN TERBAIK. BUKTI CLAIM 1 JUTA

Claim 1juta

Kebelakangan ini kita selalu perasan berita-berita sedih yang melintasi wall Facebook, Twiter, Instagram dan tidak kurang juga dalam pesanan Whatsapp berita berkenaan dengan kes-kes Covid yang semakin bertambah, bilangan kematian terus mencatat rekod tertinggi hampir setiap hari, viral video ahli keluarga meratapi perginya orang tersayang tanpa dapat bersua buat kali terakhir pun, kehilangan kerja, bendera  putih dan pelbagai lagi. Dalam keadaan ini, kebanyakan resah memikirkan apa nasib jika hal ini turut berlaku ke atas keluarga mereka, terutama bagi yang masih mempunyai ramai anak yang masih kecil, tanggungan kos hidup yang tinggi, kerja yang terancam. Bertambah buruk jika hanya seorang sahaja yang menjadi punca pendapatan keluarga. 

BIAR APAPUN DUGAAN HIDUP, PASTIKAN KELUARGA ANDA MENERUSKAN KEHIDUPAN DENGAN BAIK

Kehidupan dipenuhi risiko dan ketidaktentuan. Kita tidak tahu apa yang akan berlaku pada masa hadapan. Itulah sebabnya jaringan keselamatan kewangan adalah penting untuk menjamin kehidupan keluarga anda. Tidak kira apa yang berlaku dalam kehidupan, yakinlah bahawa mereka akan mendapat perlindungan kewangan yang secukupnya untuk meneruskan kehidupan dengan selesa.

MERANCANG KE DEPAN UNTUK KELUARGA MUDA ANDA.

Seluruh hidup anda berada di depan anda dengan tujuan yang ingin anda capai. Anda memiliki pasangan yang penuh kasih sayang dan anak-anak yang menakjubkan. Anda memiliki rumah, kerjaya anda baru saja bermula, dan anda memberi anak-anak anda permulaan yang baik dalam kehidupan.

Tetapi bagaimana kalau rancangan anda terjejas akibat keadaan yang tidak diduga berlaku kepada anda? 

*Kes Kematian Akibat Covid Di Malaysia

ADAKAH ANDA MEMPUNYAI PELAN SOKONGAN KEWANGAN UNTUK MENJAMIN MASA DEPAN KELUARGA ANDA?

Apakah Pelan yang anda buat untuk memberikan  ketenangan fikiran kepada orang yang anda sayangi supaya mereka dapat terus menikmati kualiti kehidupan seperti biasa jika berlaku sesuatu diluar jangkaan kepada anda.?

LIHAT ILUSTRASI DI BAWAH

Perbezaan antara Halim yang memilih untuk menyimpan RM300 sebulan  berbanding Amin yang juga memperuntukan RM300 tetapi dipecahkan kepada 2 bahagian iaitu RM120 untuk simpanan dan RM180 lagi untuk melanggan HIBAH/LIFE Insuran/Takaful.

MANA SATU KAEDAH YANG ANDA AKAN PILIH?

>>>> PERBANDINGAN INI DIBUAT UNTUK JANGKA MASA 10 TAHUN…. Apa kata kalau ianya berlaku selepas 5 bulan, 1 tahun, 2 tahun dari sekarang???

JIKA MASIH BERPELUANG, BERAPAKAH NILAI YANG ANDA INGIN SEDIAKAN KEPADA MEREKA?

> Jadual menunjukkan anggaran Bayaran Bulanan untuk Plan Perlindungan dari RM500 000 hingga RM2 Juta mengikut umur untuk tempoh perlindungan sehingga 70. 80 atau 100 tahun. *Ilustrasi ini dibuat mewakili lelaki kelas pekerjaan 1 dan tidak merokok. 

>> Boleh pilih tempoh perlindungan 60,70,80 atau 100 tahun dan Jumlah perlindungan dari RM500 000 hingga RM4 Juta

Jika diperhatikan, semakin meningkat umur semakin tinggi bayaran bulanan yang terpaksa kita bayar. 

MAHUKAH JIKA ANDA DITAWARKAN  DENGAN?

  Perlindungan tinggi untuk ketenangan fikiran itu

 Tingkatkan perlindungan anda dengan premium yang berpatutan

 Tempoh perlindungan fleksibel mengikut keadaan kewangan anda

  Perlindungan bermula dari RM500 000 hingga RM4 000 000

KENAPA PATUT BELI SEKARANG ?

Sementara anda masih sihat

Sementara masih mampu

Situasi semasa kesihatan dan penyakit sekarang dan akan datang yang mencemaskan

 Baca topik berkaitan 

UMUR 75 TAHUN MASIH NAK TANAM DURIAN?  SEMPAT KE RASA HASILNYA?

BELI LIFE/HIBAH INSURAN TAKAFUL KERANA MAHU LAHIRKAN KELUARGA JUTAWAN???

 

HUBUNGI SEGERA, MEMANG BERPATUTAN SANGAT 

012- 2730191 NAZERI

Nazeri 012-2730191

Dapatkan Quotation Sekarang

Sila isi form dan saya akan berikan kepada anda segera. Nyatakan dalam ruangan komen berpa yang anda berhajat bermula daripada RM500 000 hingga RM4 Juta.

wpChatIcon