OUR SERVICE

BZForce

Sebuah Apps yang dijana oleh DynaFront berkaitan satu sistem rangkaian REFFERAL. Sistem ini memberi peluang Hibah secara mudah disamping menawarkan pendapatan lumayan dan boleh diwarisi kepada semua peserta.

INSURAN HAYAT

Menawarkan tanggungan kewangan bagi mereka yang tidak mampu bekerja disebabkan kecacatan,serta melindungi kewangan keluarga sekiranya anda meningggal dunia. Boleh membantu mereka untuk menyara hidup, walaupun anda telah tiada.

INSURAN PERUBATAN

Menampung kos rawatan di hospital dan rawatan berkaitan serta manfaat lain di bawah satu Plan Investment Link yang lengkap mengikut keperluan perlindungan anda.

As-Salihin penulisan wasiat

Menyediakan perkhidmatan perancangan harta pusaka Islam yang LENGKAP & MENYELURUH. Melengkapkan lagi perancangan kewangan anda serta Memastikan harta anda di bahagikan kepada orang yang tersayang.

QUOTATION INSURAN & TAKAFUL

Menawarkan quotation tanpa tekanan dan desakan yang memaksa anda mesti ambil dengan kami. Perlukan maklumat minimun sahaja dan akan menghubungi anda setelah anda sendiri yang bersetuju untuk berbuat demikian.

CLAIM & POLICY REVIEW

Pengurusan tuntutan dan khidmat selepas jualan. Juga bersedia memberi khidmat melihat kembali pelan sedia ada anda sekarang sama ada ianya masih releven atau tidak.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Address

wpChatIcon