Nak Tak Hibah Yang Dibayar dan Dapat Pulangan Pendapatan

Bagaimana Jana Income Dengan Bz Force

SEBELUM ANDA MENERUSKAN PEMBACAAN, SILA JAWAB DULU SOALAN-SOALAN DI BAWAH INI..

  1. Tahukah anda apa itu hibah?
  2. Anda nak bayar sendiri ke Plan Hibah anda nak orang lain yang tolong bayarkan?

Apa itu Hibah?

Hibah merupakan suatu akad pemberian harta yang dilakukan oleh seseorang secara sukarela kepada seseorang yang lain ketika tempoh hidupnya tanpa sebarang balasan (‘Iwad). Ia berbeza dengan wasiat yang merupakan pemberian harta selepas berlaku kematian pewasiat.

Mudahnya gini…

Anda beli HIBAH dengan bayar sumbangan *RM100 sebulan untuk RM300 000 Hibah dan Penyakit Kritikal.

*ikut umur dan jumlah perlindungan

Situasi 1 – Ditakdirkan (minta dijauhkan Allah) anda disahkan kena peyakit kritikal atau lumpuh kekal tetapi anda masih HIDUP,  maka anda akan mendapat pampasan RM300 000. Boleh lah anda survive hidup anda dalam masa susah ni.

Situasi 2– Ditakdirkan (Minta Allah lindungi dan panjangkan umur kita) anda meninggal dunia. Hibah RM300 000 akan diberikan kepada kesayangan anda seperti mana yang telah anda tulis sebagai penama. 

Wang HIBAH (Hadiah)  tidak tertakluk kepada sistem faraid dalam wasiat dan anda boleh menamakan sesiapa yang anda inginkan sebagai penerimanya.

Wang ini bolehla digunakan untuk menyelesaikan hutang Dunia anda oleh penerima dan sebagai bekalan kepada orang tersayang anda selepas ketiadaan anda. 

Boleh juga sedekahkan contoh kepada badan amal, rumah anak yatim, surau, masjid. Setelah kita tiada lagi sedakah dan amal jariah kita lah satu-satunya penghubung pahala kita kelak.

Nak ke kalau Caruman anda ni FREE atau dibayarkan?

Yang ni sapa tak nak kan… Tapi bagaimana ya?

Ni bukan SCAM tau…ni betul-betul nya… BUSS sebuah agency Insuran (sebuah ALC company) dengan berkolaborasi dengan Zurich Takaful dan Allianz menawarkan pulangan tunai kepada anda dengan hanya melakukan 2 langkah mudah berikut:

  1. Download dan Install Apps BZ Force atau AZ Force di apps store atau Apple store (Masukkan kod Referral BZ1240 untuk BZ Force atau AZ1240 untuk AZ Force)
  2. Setelah anda selesai mendaftar anda akan dapat kod Referral anda dan anda hanya perlu sebarkan kepada 5 orang kenalan anda untuk sertai program seperti mana anda lakukan.

Ya tu je yang anda perlu buat…Mudahkan. 

Nak lagi detail klik butang di bawah….

Nazeri 012-2730191

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Nazeri

Nazeri

Agen Insuran Takaful berdaftar dengan 15 tahun pengalaman

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

wpChatIcon