Bilakah tarikh anda beli insuran/takaful?

First polisi saya pada awal 90an dulu. Masa tu coverage RM15K dah rasa banyak sangat dah. 5 tahun kemudian, 15K dah jadi sangat kecil dan tak ada pun Madical card. Kawan ajak join jadi Agen Insuran. Sebagai agent, ganti plan baru ngan company Takaful baru kepada RM30K. Juga masa tu rasa cukup sangat dah.
 
 
              Seorang kawan datang memperkenalkan plan baru yang menawarkan Medical Card yang lebih baik dengan perlindungan yang lebih tinggi. Sekali lagi tukar plan coverage RM60K setahun. Pernah 3 kali warded dalam tempoh itu Alhamdulillah cukup.
 
 
            Tapi experience bersama client yang kena penyakit kritikal especially cancer RM60K setahun pada hari ini memang dah tak cukup. So tahun lepas decide tukar lagi kepada RM1.5 Juta setahun dengan tiada had seumur hidup.

CUKUP KE KALAU COVERAGE MEDICAL KAD ANDA LIMIT RM50 000 atau RM100 000 SAHAJA SETAHUN??

 
             Nak tanya kawan-kawan, bila last buat review polisi insuran/takaful anda ya? Ntah2 dah tak releven dah dengan situasi sekarang. Plan yang pernah saya ambil semuanya daripada company yang berbeza dan saya pilih pelan yang terbaik untuk saya pada masa itu.
 
Keratan Akhbar
 
            Selagi masih sihat bolehla tukar, tambah atau upgrade plan, tapi kalau memang dah ada sakit terpaksalah stay ngan plan yang sedia ada.
 
 
            Kalau kawan-kawan nak review polisi insuran/takaful meh kita calling-calling or whatsapp ya. Saya ada plan bagus RM850K hingga RM2.5 Juta setahun dengan 0 deductable (Full Coverage) serta banyak lagi benefit lain yang mungkin boleh kawan-kawan pertimbangkan. InsyaAllah saya boleh berkongsi pengalaman 15 tahun dalam bidang ini.
 
 
Boleh baca DI SINI

Nazeri 012-2730191

wpChatIcon